Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Više od 500 malih odbojkašica i odbojkaša na Borčecu
Više od 500 malih odbojkašica i odbojkaša na Borčecu
U subotu i nedjelju, 28. i 29. prosinca na zagrebačkom Borčecu održan je treći po redu međunarodni turnir u mini odbojci RG Mini Green Open 2013. Na turniru je sudjelovalo više od 500 djece iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja podijeljenih u gotovo 50 ekipa, a odigrane su čak 144 utakmice. Prema mišljenju samih sudionika, turnir RG Mini Green Open 2013 jedan je od najbolje organiziranih turnira u 2013. godini.
Turnir je organizirao Odbojkaški klub Olimpik u suradnji sa sportskim centrom RG Sport Centar Borčec.
U subotu, 28. prosinca, prvog dana turnira, u konkurenciji djevojčica rođenih 2002. godine i mlađih nastupile su ukupno 24 ekipe. Prvo mjesto osvojila je ekipa OK Medveščak iz Zagreba, drugo mjesto pripalo je ekipi OK Olimpik Gradiška iz Gradiške (BIH) dok je broncu osvojila ekipa OK Inova iz Banja Luke (BIH). Najboljom igračicom turnira proglašena je Ivana Šprem iz OK Olimpik Gradiška. Rezultate cijelog turnira možete pogledati ovdje.

U nedjelju, 29. prosinca, drugog dana turnira, u konkurenciji djevojčica i dječaka rođenih 2001. godine i mlađih nastupile su ukupno 24 ekipe. Kod dječaka prvo je mjesto osvojila ekipa HAOK Mladost iz Zagreba, drugo mjesto pripalo je ekipi OK Medveščak iz Zagreba dok je broncu osvojila ekipa HAOK Mladost 2 iz Zagreba. Najboljim igračem turnira proglašen je Adam Novalić iz OK Medveščak. Rezultate muškog turnira možete pogledati ovdje.

Istog dana u konkurenciji djevojčica naslov najboljih i zlatne medalje osvojile su prošlogodišnje pobjednice, domaćini turnira - ekipa OK Olimpik iz Zagreba. Drugo mjesto i srebro osvojila je ekipa OK Linga iz Osijeka. Bronca i treće mjesto pripalo je ekipi ŽOK Sinj iz Sinja. Najboljom igračicom turnira proglašena je Petra Brlas iz OK Olimpik. Rezultate turnira možete pogledati ovdje.

Organizatori turnira već sada najavljuju za sljedeću godinu četvrti po redu turnir u mini odbojci Mini Green Volleyball RG Open na kojem očekuju 60 ekipa iz Hrvatske i inozemstva.

Sponzori turnira: Errea je donirala majice i dresove za najbolje igračice i igrače dok je Gala donirala najboljim igračicama i igračima odbojkašku loptu Gala Volleyball 10 (210g) masom prilagođenu mini odbojci, a koja je ujedno bila i službena lopta natjecanja.

Turnir RG Mini Green Open 2013 podržali su: Hrvatska odbojkaška udruga, Zagrebački odbojkaški savez, Erste & Steiermärkische Bank d.d., Errea i Gala.

 
 
 

FOTOALBUM
31. 12. 2013.
Pizzeria Olimpik
    zadnja promjena: 21. lipnja 2018., 12,52
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se