Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
15 godina od osvajanja zlata na Europskom kadetskom prvenstvu u Zagrebu
15 godina od osvajanja zlata na Europskom kadetskom prvenstvu u Zagrebu
Prije točno 15 godina u Zagrebu, u Domu odbojke Bojan Stranić, mlade hrvatske kadetske reprezentativke  stale su na najvišu stepenicu postolja. Do tada totalna nepoznanica za protivnike redom su u grupi deklasirale velike reprezentacije Njemačku, Srbiju i Poljsku. U polufinalu ih je čekala velika Rusija, koja je ipak pokleknula pred našim djevojkama i publikom koja ih je nosila tijekom cijelog prvenstva. Ta utakmica s Rusijom pokazala se utakmicom "finale prije finala". Ekipa Italije koja ih je čekala u finalu jednostavno nije imala odgovora na igru naše reprezentacije koja je slavila rezultatom 3-0 (13,14,18).

Izbornik Nino Matjačić i trener Dario Fančović sa svojim staffom potpuno opravdano povjerenje na prvenstvu dali su Senni Ušić, Diani Reščić, Ivani Miloš, Marini Škender, Luciji Cigić, Martini Račić, Ivani Kamenjarin, Antoniji Kaleb, Hani Čuturi, Mariji Pehar, Dini Bečić, Ani Starčević i Aniti Solomun.

Film o europskim prvakinjama možete pogledati ovdje.


FOTOALBUM
27. 4. 2018.
    zadnja promjena: 16. listopada 2018., 14,41
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se