Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
ZAVRŠNI PETI TURNIR PRVENSTVA REGIJE CENTAR ZA KADETE SEZONA 2017/2018
ZAVRŠNI PETI TURNIR PRVENSTVA REGIJE CENTAR ZA KADETE SEZONA 2017/2018

Kadetska karavana Regije Centar došla je do cilja. Ovo je bio završni peti turnir koji se održao u subotu, 21.travnja, 2017. u Velikoj Gorici. Domaćin je bio OK Gorica koji je kroz prva četiri turnira promatrao i skupljao iskustva o organizaciji ovakvog vida natjecanja.

Nisu pogriješili kada su obećali da će uljepšati samu završnicu. Prije same podjele pehara i medalja PLESNI STUDIO STEFANIJE HOHNJEC oduševio je svojim nastupom kadete koji su ih nakon svake točke nagradili burnim pljeskom. Na samu završnicu došao je predsjednik HOS-a g. Ante Baković koji nije krio zadovoljstvo vidjevši ovoliki broj kadetskih ekipa s obzirom na trenutačno (brojčano) stanje muških klubova u Hrvatskoj.

Više pročitajte ovdje.

Na Prvenstvo Hrvatske plasirali su se HAOK MLADOST, OK MEDICINAR TRNJE, OK SISAK, OK GORICA. Neizvjesna utakmica koja je odlučivala o četvrtom mjestu je bila je ona između OK GORICA – OK CROATIA koja je završila rezultatom 2:1 (25:11,11:25,15:12) u korist OK GORICA. U borbi za medalje neizvjesnost je vladala za drugo mjesto. OK SISAK je bio na dohvat pobjede protiv HAOK MLADOST no Mladostaši su u samoj završnici prvog i trećeg seta bili uspješniji i pobijedili s 2:1 (28:26,23:25,15:10). Bila je to i najljepša utakmica turnira.

Siščanima je ostalo da u direktnom sudaru s ekipom OK Medicinar –Trnje odluče o srebru. No iscrpljeni susretom s Mladostašima gube utakmicu, OK MEDICINAR TRNJE – OK SISAK 2:0 ( 25:22,25:15). Na kraju HAOK MLADOST osvaja prvo mjesto i zlato, OK MEDICINAR drugo mjesto i srebro te OK SISAK treće mjesto i broncu.

Na svih pet turnira kadeti su se svojski potrudili, željni dokazivanja i natjecanja sa svojim vršnjacima. Svojom željom, zalaganjem i voljom opravdali su trud svih pet domaćina koji su im pružili organizacijski ono najbolje što su mogli. Još jednom sve pohvale i domaćinima svih pet turnira.

Treba napomenuti da su na prvenstvu Regije Centar u neslužbenom dijelu sudjelovale dvije ekipe: MOK Mursa Osijek i MOK Marsonia. Na taj način su prvenstvo učinile još uzbudljivijim. Upravo ekipa MOK Mursa Osijek je u neslužbenom djelu osvojila drugo mjesto dok je MOK Marsonia zauzela osmo mjesto.  Na kraju prvenstva nitko nije skrivao zadovoljstvo i smatramo kako je ovo jedan od pravih puteva za razvoj hrvatske muške odbojke.

Najbolji pojedinci natjecanja:

Najbolji igrač: Domagoj Stipanović (HAOK Mladost)
Najbolji napadač: Leonardo Velić (OK Sisak)
Najbolji dodavač: Rene Mezak (HAOK Mladost)
Najbolji bloker: Lovro Vranješ (MOK Mursa Osijek)
Najbolji libero: Adam Novalić (OK Medicinar Trnje)


FOTOALBUM
26. 4. 2018.
    zadnja promjena: 17. rujna 2018., 17,08
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se