Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
DVOSTRUKA KRUNA VRATILA SE NA SAVU
DVOSTRUKA KRUNA VRATILA SE NA SAVU

Igračice HAOK Mladost jučer su u Kaštel Starom, u četvrtoj utakmici doigravanja za državne prvakinje, odličnom igrom i rezultatom 3:1 (24:26,25:13,25:22,25:15) pobijedile ekipu OK Marina Kaštela i osvojile naslov prvakinja Hrvatske. Bio je to samo nastavak jedne odlične sezone u kojoj su izabranice trenera Saše Ivaniševića u domaćem prvenstvu doživjele samo jedan poraz, i  to onaj u nedjelju u trećoj utakmici finala.


Jučerašnjim osvajanjem prvenstva od strane seniorki HAOK Mladost u Zagreb se nakon dugih 11 godina vratila dvostruka kruna, seniori i seniorke HAOK Mladost prvaci su Hrvatske za sezonu 2017/2018. Uz naslov prvaka i prvakinja, seniori su u ovoj sezoni osvajači Super kupa, a seniorke Kupa RH.

Iskrene čestitke igračicama, cijelom stručnom stožeru,upravi kluba te svima koji su svojim angažmanom doprinijeli osvajanju naslova prvakinja!

 

 

13. 4. 2018.
    zadnja promjena: 6. srpnja 2018., 9,16
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se