Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Održan drugi sastanak ZOS-a i njegovih partnera u EU projektu
Održan drugi sastanak ZOS-a i njegovih partnera u EU projektu

U subotu, 7. travnja, u Avignonu, Francuska, održan je drugi po redu transnacionalni sastanak svih sudionika uključenih u EU projekt Zagrebačkog odbojkaškog saveza sufinanciranog od strane Europske Unije, kroz program Erasmus + Sport, pod nazivom "New training Program: „Building solid and healthy FUNdamentals for volleyBALL in early age (6-9) group"".

U proteklih mjesec dana, od sastanka u Zagrebu,  partneri su imali za zadatak istražiti u svojim zemljama, ali i u ostatku svijeta, postojeće programe namjenjene  radu s djecom u dobi od 6 do 9 godina. Navedena saznanja međusobno su  podijelili i otvorili zanimljivu raspravu čiji bi ishod početkom rujna  trebao biti prijedlog radne verzije  programa rada s djecom za obje uzrasne kategorije.  Voditelj radne grupe zadužene za izradu programa za djecu 6-7 godina je Kineziološki fakultet u Zagrebu, a za djecu  8-9 godina Scuola di pallavolo Anderlini iz talijanskog grada Modena.

Formiranje grupa djece i rad s istima planiran je za početak nove školske godine, kad će se voditeljima grupa (trenerima) dati nacrti programa. Ono što je ovdje važno napomenuti je da rad na razvoju programu tu ne prestaje već će se na temelju povratnih informacija s terena isti mijenjati i usavršavati.

U projektu sudjeluju Zagrebački odbojkaški savez kao voditelj projekta te njegovi partneri: Kineziološki fakultet u Zagrebu, HAOK Mladost, OD Šempeter, Scuola di pallavolo Anderlini, VK Ekonom SPU Nitra i Avignon Volley Ball.

10. 4. 2018.
    zadnja promjena: 6. srpnja 2018., 9,16
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se