Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
NAJMLAĐE KADETKINJE OK MEDVEŠČAK NAJUSPJEŠNIJE NA DRŽAVNOM PRVENSTVU
NAJMLAĐE KADETKINJE OK MEDVEŠČAK NAJUSPJEŠNIJE NA DRŽAVNOM PRVENSTVU
Na Državnom prvenstvu za najmlađe kadetkinje u maloj i mini odbojci koje je od 3. do 5. travnja 2018.  održano u Rovinju najuspješnije su bile djevojčice OK Medveščak koje su osvojile 1. mjesto u maloj i 3. mjesto u mini odbojci. Na prvenstvu je u svakoj kategoriji sudjelovalo po 17 ekipa iz cijele Hrvatske.

 

 

U maloj odbojci igralo se zagrebačko finale između ekipa OK Medveščak i OK Olimpik. U vrlo neizvjesnoj i napetoj utakmici, u odličnoj atmosferi, na kraju su spretnije i sretnije bile igračice OK Medveščak i pobijedile s rezultatom 2-1 (14:15, 15:9, 15:12). Od ostalih zagrebačkih klubova OK Dinamo je zauzeo 9., HAOK Mladost 13. te HAOK Dubrava 15. mjesto.

Za najbolju igračicu prvenstva izabrana je Maša Vukov (2007. godište) iz OK Medveščak, koja je odigrala sve utakmice u obje konkurencije ( ukupno 12 utakmica) i uz 1. mjesto u maloj osvojila i 3. mjesto u mini odbojci.

Na prvenstvu mini odbojke 1. mjesto osvojila je ekipa OK Funtana Vrsar koja je u finalu s 2-1 pobijedila ekipu OK Rockwool iz Rovinja. U utakmici za 3. mjesto OK Medveščak je s 2-1 pobijedio ekipu ŽOK Ivanec. Pobjedom od 3:0 nad ekipom ŽOK Trogir OK Dinamo osvojio je 5. mjesto. Djevojčice OK Olimpik zauzele su 8., HAOK Dubrava 11., HAOK Mladost 12. i OK Foresta 17. mjesto.

Na kraju, treba istaknuti zajedništvo svih zagrebačkih klubova koji su međusobno navijali i bodrili jedni druge!

9. 4. 2018.
    zadnja promjena: 6. srpnja 2018., 9,16
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se