Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Dinamu pripao derbi 1.B NOL-centar
Dinamu pripao derbi 1.B NOL-centar

U derbiju 1.B lige pred 400 gledatelja u SD Pešćenica, popularno nazvanoj „Dom odbojke istočnog dijela grada“, odigrana je prava odbojkaška poslastica između igračica OK Dinamo i HAOK Mladost 2. 

Na tablici vodeće domaće igračice, popularne lavice, odigrale su jednu od svojih najboljih partija, iako su s druge strane mreže stajale mlade i perspektivne „dvometrašice“. Zanimljivo je da boje Mladosti brani čak 4-5 kadetskih reprezentativki Hrvatske, koje su ujedno i prvakinje Srednje Europe.

Nakon dominantne igre lavica, prvi dio utakmice protekao je bez rezultatskih uzbuđenja. Prava drama dogodila se tek krajem trećeg seta, kada su mladostašice agresivnim blokom, kraj utakmice učinile neizvjesnim. Ipak, iskusnije domaće igračice ponijela je odlična atmosfera i nošene brojnom publikom slavile su s konačnih 3-0 (25-16, 25-8, 28-26) u setovima.

Dobrom raspoloženju publike je, uz odličnu igru domaćih igračica, uvelike pridonio i DJ Tom, legenda zagrebačke DJ scene 80-ih. Isto tako, između setova smo svjedočili lijepoj gesti domaćina koji je darivao svog najmlađeg navijača - jednogodišnjeg Marka, te „oca“ klupske maskote - Rolanda Gambirožu. Obilježen je i Dan vukovarskih branitelja, a klupskim poklonom i najvećim aplauzom na utakmici, nagrađen je Miroslav Josić, junak s čuvene Trpinjske ceste.

Obzirom da lavice ne znaju za poraz još od sredine listopada, s ovom pobjedom nad mladim susjedama sa Save još su jedan korak bliže željenom cilju, a to je ulazak u najviši rang natjecanja u Hrvatskoj.


FOTOALBUM
12. 3. 2018.
Pizzeria Olimpik
    zadnja promjena: 24. svibnja 2018., 8,16
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se