Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
ODBOJKAŠICE MLADOSTI OSVOJILE KUP HRVATSKE
ODBOJKAŠICE MLADOSTI OSVOJILE KUP HRVATSKE

U finalnoj utakmici Kupa Hrvatske odbojkašice Mladosti s rezultatom 3:1 (25:14, 29:27, 23:25, 25:9) pobijedile su OK Kaštela Cemex i tako vratile pehar u Zagreb.

Mladostašice su prije utakmice slovile kao apsolutne favoritkinje što su pred više od 600 gledatelja i potvrdile otvaranjem utakmice.

Od samog početka nametnule su svoju igru i totalno nadigrale gošće iz Kaštela. Pred kraj prvog seta pri rezultatu 24:9, Kaštelanke rade seriju od pet poena pokazavši kako se ipak u Zagreb nisu došle predati.

Drugi set pokazao je potpuno drugu sliku Kaštelanki. Uglavnom se igralo poen po poen, a pred kraj seta sastav Kaštele Cemex imao je čak i dvije set lopte koje nisu iskoristile te su Mladostašice povele s 2-0.

Treći set gotovo identična preslika drugog, samo sad za razliku Kaštelanke u završnici pokazuju više koncentracije i osvajaju ga s 25:23.

Četvrti set sastav trenera Ivaniševića otvara furiozno i za samo par minuta igre na semaforu je bilo 10:0. Pri ovom rezultatu vjerni navijači Mladosti, koji su i ovog puta došli u velikom broju, mogli su polako početi slaviti osvajanje novog trofeja u svojoj bogatoj povijesti. Ostatak seta Mladostašice su rutinirano odradile i osvojile ga s 25:9.

Ovom pobjedom odbojkašice HAOK Mladosti još jednom su pokazale kako su trenutno ipak najkvalitetnija ekipa u Hrvatskoj, još uvijek su u domaćim natjecanjima neporažene dok se gošćama treba čestitati na vrlo dobrom otporu koji su pružile.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: www.hos-cvf.hr

„Opravdale smo ulogu favorita i pobijedile ekipu koja je dala sve od sebe te treba i njima čestitati. U terenu se je osjetio pritisak i napetost i to se odrazilo u drugom i trećem setu koji su bili egal, ali tu se ekipa gradi, a kada smo igrale našu igru vidjelo se da smo bolje. Htjela bih se zahvaliti trenerima i ekipi jer bez njih ovo ne bi bilo moguće , na kraju najvažnije je da smo osvojile kup i da je titula opet na Savi“ - izjavila je nakon utakmice kapetanica Dinka Kulić.

HAOK MLADOST: A. Matić, Pavičić, Butigan, Štimac, Luketić, Volmut, Pažin, Kulić, Šamadan, N. Matić, Rajković, Lada, Jurišić, Šaini

Treneri: Ivanišević, D. Nojić, Ivančić

OK KAŠTELA CEMEX: Ninčević, Stanović, Prkačin, Aljinović, Ljulj, Bazina, Karaula, Maretić, Rodin, Brkan, Bilić, Kurtović, Sudar, Barišić, Matas

Treneri: Grgantov, Milić, Matešić

Na finalu Kupa Hrvatske pehare, medalje i nagrade najboljima dodijelili su: Valentina Bifflin direktorica HOS-a, Zina Urlić bivša izbornica i trenerica, Ante Baković predsjednik HOS-a, Miro Pavlović predsjednik HAOK Mladost i zamjenik predsjednika HOS-a, Dejan Laninović sportski direktor HOS-a, Igor Lovrinov izbornik ženske reprezentacije i ugledni treneri članovi Stručnog savjeta HOS-a Ivica Jelić, Braco Janković i Ljubo Travica.

NAJBOLJA IGRAČICA: Martina Šamadan
NAJBOLJA NAPADAČICA: Dinka Kulić
NAJBOLJA DIZAČICA: Marcella Šaini
NAJBOLJA SERVERICA: Ana Marija Bazina
NAJBOLJA PRIMAČICA: Nika Stanović
NAJBOLJA BLOKERICA: Iva Jurišić
NAJBOLJI LIBERO:Matea Rajković


FOTOALBUM
15. 2. 2018.
Pizzeria Olimpik
    zadnja promjena: 24. svibnja 2018., 8,16
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se