Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Kadeti HAOK Mladost vodeći nakon drugog kadetskog turnira Regije Centar
Kadeti HAOK Mladost vodeći nakon drugog kadetskog turnira Regije Centar
Nakon Varaždina gdje je bilo prvo okupljane za kadete u nedjelju 28.01.2018. godine u Sisku je održan drugi turnir Prvenstva Regije Centar za kadete. Na turniru je sudjelovalo devet ekipa, natjecalo se stotinjak mladih odbojkaša koji su ispunili terene dvorane Brezovica u Sisku. 

Prekrasna slika, prekrasan sportski događaj u što su se uvjerili svi prisutni u dvorani. Igralo se na tri terena i odigrano je ukupno devet utakmica. S po dvije pobjede najbolji rezultat na turniru ostvarili su HAOK Mladost i MOK Mursa Osijek koji su ujedno i vodeći na tablici. Svi ostali klubovi pokazuju vidan napredak i želju za natjecanjima što i je najbitnije kada pričamo o muškoj odbojci. Ovako dobar odaziv klubova i želja za natjecanjem je za svaku pohvalu i zasigurno dobar put za napredak muške odbojke. Odbojkaški klub Sisak se ponovo iskazao kao izvrstan domaćin i organizator. Kadete čeka još tri okupljanja do Prvenstva Hrvatske koje će se održati u mjesecu svibnju.

 


FOTOALBUM
1. 2. 2018.
    zadnja promjena: 6. srpnja 2018., 9,16
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se