Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Zagrebačke športske priče večeras na Zagrebačkom velesajmu
Zagrebačke športske priče večeras na Zagrebačkom velesajmu

Pridružite nam se večeras na Zagrebačkom velesajmu u paviljonima 7 i 7A i razgledajte izložbu „Zagrebačke športske priče“, koju smo pripremili zajedno s partnerima, sportskim savezima i sportskim klubovima. Na gotovo 3.000 četvornih metara izložbom fotografija, sportskih trofeja i eksponata nastojali smo dočarati tradiciju sportskog djelovanja naših zaposlenika dugu gotovo jedno stoljeće te povijest najpoznatijih zagrebačkih sportskih događanja kao i početke nastanka nekih sportova u Zagrebu.

Uz izložbeni, pripremili smo i bogat interaktivni program. Središnji dio programa odvijat će se na sportskom borilištu uz doživljaj pravog sportskog natjecanja u Holdingovoj sportijadi i Višeboju te proglašenja pobjednika na pobjedničkom postolju.


U suradnji s našim partnerima i sponzorima, osigurali smo nagrade za SVE natjecatelje. Očekuju vas sportske torbe, dresovi, lopte, jakne, karte za utakmice i sajmove na Zagrebačkom velesajmu, karting arenu i eskape room, gym kompleti Reeboka, besplatni treninzi mačevanja, 5 dana korištenja renta cara, poklon bonovi Sport Visiona i još brojne druge nagrade. 

Osobito se veselimo djeci, jer sve su igre prilagođene njihovom uzrastu, a moći će isprobati i novu igru „Dolački Koki“ te ponijeti svoj primjerak igre kući. Bit će tu i prava plinska svjetiljka, koja će se moći upaliti uz asistenciju nažigača s Gornjeg grada, doći će nam i topnik s kule Lotrščak, organizirali smo i brojne zabavne igraonice i radionice, a imat ćemo i pravi veliki balon te puno malih za ponijeti. 

Do naše izložbe vozit će izvanredna autobusna linija Trg Mažuranića – Muzej suvremene umjetnosti – Zagrebački velesajam, koja će kretati s Mažuranca svaki puni sat, počevši od 18 pa do 24 sata.

Također je za posjetitelje osigurano besplatno parkiranje od 17 sati na parkiralištu Avenija Dubrovnik 15 (južna strana Zagrebačkog velesajma).

 

Izvor: Zagrebački holding

26. 1. 2018.
    zadnja promjena: 6. srpnja 2018., 9,16
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se