Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
1.PRVENSTVO HRVATSKE U ODBOJCI NA SNIJEGU 2018.
1.PRVENSTVO HRVATSKE U ODBOJCI NA SNIJEGU 2018.

Era sport u suradnji s Hrvatskim odbojkaškim savezom organizira 1. Prvenstvo Hrvatske u odbojci na snijegu 2018. godine na Platku.

Natjecanje se održava i igra sukladno 2017. CEV Snow Volleyball pravilima igre. Na natjecanju mogu nastupiti šest ženskih i šest muških ekipa. Za prva tri mjesta u obje kategorije osigurani su pehari i medalje, a prvoplasirana ženska i muška ekipa stječu pravo nastupa na prvom Europskom prvenstvu u odbojci na snijegu koje će se održati u Wagrain-Kleinarlu i Flachau (Austrija) u periodu 23.- 25. 03. 2018. godine uz plaćene sve troškove nastupa (put, smještaj, kotizacija).

Pravo nastupa imaju isključivo igrači/igračice (državljani Republike Hrvatske) čija imena budu navedena na entry listi turnira koja će biti ažurirana i dostupna za pregled na službenoj Facebook stanici turnira sve do dana početka natjecanja.

Prijavnica za turnir
Bilten

Izvor.www.hos-cf.hr

 

8. 1. 2018.
Pizzeria Olimpik
    zadnja promjena: 21. lipnja 2018., 12,52
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se