Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Održan 13. klupski turnir OK Dinamo za najmlađe
Održan 13. klupski turnir OK Dinamo za najmlađe

Prošle subote, 21.10.2017., u sportskoj dvorani Peščenica održan je 13. po redu klupski turnir OK Dinamo u mini i super mini odbojci. Uspješan je to nastavak rada OK Dinamo sa svojim najmlađim članicama u dobi od 6 do 10 godina, mladog kluba koji je u svoje dvije i pol godine postojanja već ostavio svoj trag na odbojkaškoj sceni Hrvatske.

Uz klupske ekipe iz 8 škola odbojke, kao gosti sudjelovali su HAOK Dubrava, OK Medveščak, HOK Gorica i OK Foresta. Ukupno se natjecalo 200-tinjak djevojčica, razmještenih u čak 32 ekipe, a sve je, s prepunih tribina, pratilo više od 400 gledatelja. Turnir je održan na 6 terena u SD Peščenica, a otvorio ga je izaslanik gradonačelnika, gosp. Milan Pavelić, iz Gradskog ureda za sport i mlade. Odličja najboljim ekipama podjelila je nekadašnja državna reprezentativka, danas seniorka OK Dinama, Ivana Žmire.


FOTOALBUM
27. 10. 2017.
    zadnja promjena: 6. srpnja 2018., 9,16
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se