Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Darko Antunović: Velika natjecanja vraćaju se u Dom Odbojke
 Darko Antunović: Velika natjecanja vraćaju se u Dom Odbojke

Dom odbojke 'Bojan Stranić' na Savi oživio je nakon dugog niza godina grcanja u dugovima i neimaštini, ali i nedostatku sportskih rezultata. Druga se godina približava kraju kako je HAOK Mladost s novim ljudima u Upravi, novim sponzorima, novim rezultatima i peharima, novim ruhom i nekim novim klincima koji obećavaju.

Kruna dvogodišnjeg rada, reći će Darko Antunović, sportski direktor HAOK Mladosti Proenergy, upravo je veliko odbojkaško natjecanje koje će se održati od 11. do 13. ožujka u Domu odbojke kada će na Final Fouru Mevze snage odmjeriti najbolji klubovi Srednje Europe u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Već dugo nije bilo ovako značajnog i brojnog odbojkaškog natjecanja u Zagrebu? Može li se reći da je organizacija završnog turnira najboljih velika stvar za HAOK Mladost Proenergy i hrvatsku odbojku?
Da, može se s velikom sigurnošću reći da je ovo najveće klupsko odbojkaško natjecanje od hrvatske neovisnosti te da se Mladost organizacijom ovog natjecanja svrstala među velike odbojkaške klubove u Europi.

Zanimljivo je da smo domaćini u obje konkurencije, za odbojkašice i odbojkaše...
Istina. Zanimljivo je da se Final Four srednjoeuropske lige nikad nije odigravao istovremeno u obje konkurencije na istom mjestu...

Napisali smo u uvodu da je Final Four kruna dvogodišnjeg rada. Puno se toga na bolje promijenilo u Domu odbojke...
I to je istina. Naime, jako puno stvari je napravljeno. Možemo navesti samo neke: klub se financijski stabilizirao, uspjeli smo napraviti dva prelijepa vanjska odbojkaška terena s umjetnom travom, dvorana je u velikoj mjeri renovirana (svlačionice, parket, uredske prostorije…), kupljeni su svi potrebni rekviziti za trenažni proces... Možemo se također pohvaliti da smo jedan od rijetkih klubova koji ima najnoviju servis mašinu za potrebe individualnog treninga, kupljena su dva kombi vozila za prijevoz, otkupili smo i veliki dio fitness sprava te smo u procesu renoviranja našeg fitness centra, a renovirali smo i medicinsku ordinaciju te kupili sve potrebne sprave za proces dijagnoze i rehabilitacije. Ovo je samo dio postignutog u vrlo kratkom periodu.

Budući da ste stručnjak za odbojku, dugi niz godina ste igrali, a potom i upravljali uspješnim klubovima, možete li prognozirati kako će se rezultatski rasplesti Final Four? Koja su očekivanja i imaju li odbojkašice i odbojkaši Mladosti neke imperative?
Vrlo je teško nešto prognozirati s obzirom da su svi sastavi vrhunski te da je ova sezona bila puna iznenađenja.  S druge strane pak, očekivanje kluba je uspješna organizacija jedne lijepe odbojkaške priče s vrhunskim odbojkaškim sasavima gdje će  svi mladi igrači i igračice grada Zagreba, a i Hrvatske na djelu vidjeti izvanrednu odbojku. Od naših odbojkašica i odbojkaša, Mladostaša, očekujem da prezentiraju klub u što boljem svjetlu te će onda i rezultat doći sam po sebi. Dakle, ulazimo bez velikih imperativa, ali maksimum se uvijek treba dati.

Izvor: www.odbojka.hr

10. 3. 2017.
    zadnja promjena: 1. kolovoza 2018., 12,56
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se