Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
15 godina od osvajanja zlata na Europskom kadetskom prvenstvu u Zagrebu
15 godina od osvajanja zlata na Europskom kadetskom prvenstvu u ZagrebuPrije točno 15 godina u Zagrebu, u Domu odbojke Bojan Stranić, mlade hrvatske kadetske reprezentativke  stale su na najvišu stepenicu postolja. Do tada totalna nepoznanica za protivnike redom su u grupi deklasirale velike reprezentacije Njemačku, Srbiju i Poljsku. U polufinalu ih je čekala velika Rusija, koja je ipak pokleknula pred našim djevojkama i publikom koja ih je nosila tijekom cijelog prvenstva. Ta utakmica s Rusijom pokazala se utakmicom "finale prije finala". Ekipa Italije koja ih je čekala u finalu jednostavno nije imala odgovora na igru naše reprezentacije koja je slavila rezultatom 3-0 (13,14,18).

Izbornik Nino Matjačić i trener Dario Fančović sa svojim staffom potpuno opravdano povjerenje na prvenstvu dali su Senni Ušić, Diani Reščić, Ivani Miloš, Marini Škender, Luciji Cigić, Martini Račić, Ivani Kamenjarin, Antoniji Kaleb, Hani Čuturi, Mariji Pehar, Dini Bečić, Ani Starčević i Aniti Solomun.

Film o europskim prvakinjama možete pogledati ovdje.


FOTOALBUM
27. 4. 2018.
Gala - male lopte
ZAVRŠNI PETI TURNIR PRVENSTVA REGIJE CENTAR ZA KADETE SEZONA 2017/2018
ZAVRŠNI PETI TURNIR PRVENSTVA REGIJE CENTAR ZA KADETE SEZONA 2017/2018
Kadetska karavana Regije Centar došla je do cilja. Ovo je bio završni peti turnir koji se održao u subotu, 21.travnja, 2017. u Velikoj Gorici. Domaćin je bio OK Gorica koji je kroz prva četiri turnira promatrao i skupljao iskustva o organizaciji ovakvog vida natjecanja.

Nisu pogriješili kada su obećali da će uljepšati samu završnicu. Prije same podjele pehara i medalja PLESNI STUDIO STEFANIJE HOHNJEC oduševio je svojim nastupom kadete koji su ih nakon svake točke nagradili burnim pljeskom. Na samu završnicu došao je predsjednik HOS-a g. Ante Baković koji nije krio zadovoljstvo vidjevši ovoliki broj kadetskih ekipa s obzirom na trenutačno (brojčano) stanje muških klubova u Hrvatskoj.

Više pročitajte ovdje.


FOTOALBUM
26. 4. 2018.
 
Međunarodni Festival odbojke VALPOVO STREET VOLLEYBALL FESTIVAL 2018
Međunarodni Festival odbojke VALPOVO STREET VOLLEYBALL FESTIVAL 2018Odbojkaški klub Iovalium i grad Valpovo organiziraju treći međunarodni festival odbojke VALPOVO STREET VOLLEYBALL FESTIVAL 2018 koji će se održati 02.06.2018. godine u Valpovu. U sklopu Festivala održati će se tri turnira:
• STREET MINIVOLLEY VALPOVO OPEN 2018 Prvenstvo u super mini odbojci za djevojčice i dječake (zajedno) od 7 do 10 godina
• KATANČIĆ OPEN 2018 Pozivni odbojkaški turnir za djecu u MINI odbojci (turnir za dječake i turnir za djevojčice) od 9,01 do 11 godina
• TROFEJ VALPOVO 2018 Pozivni odbojkaški turnir za djecu u MALOJ odbojci (turnir za dječake i turnir za djevojčice) od 11,01 do 13 godina

I ove godine, na 24 terena u svakoj kategoriji, ulicama grada Valpova promovirat će se odbojka za najmlađe. Očekuje se dolazak i do 144 ekipa iz Hrvatske i okolnih zemalja. 
Sudjelovanje na Festivalu je besplatno za sve ekipe, a prijave se primaju do 25.05.2018. na t.cindori@gmail.com.

23. 4. 2018.
 
Siget mix liga u odbojci na pijesku – intervju s voditeljicom Lige Emom Prenc
Siget mix liga u odbojci na pijesku – intervju s voditeljicom Lige Emom PrencS porastom temperatura u termometru odbojkaši uobičajeno parket zamjenjuju pijeskom. Prvenstvo Hrvatske u dvoranskoj odbojci nedavno je okončano zanimljivim finalnim susretima i sada polako dolazi vrijeme za odbojku na pijesku. Zagrebački Klub odbojke na pijesku Siget najavljuje vrlo zanimljiv projekt lige mješovitih parova u odbojci na pijesku. Više informacija o samom natjecanju i kako je do njega došlo saznali smo u razgovoru s voditeljicom Siget mix lige i višestrukom klupskom i pojedinačnom prvakinjom Hrvatske u odbojci na pijesku Emom Prenc.
14. 4. 2018.
 
DVOSTRUKA KRUNA VRATILA SE NA SAVU
DVOSTRUKA KRUNA VRATILA SE NA SAVU
Igračice HAOK Mladost jučer su u Kaštel Starom, u četvrtoj utakmici doigravanja za državne prvakinje, odličnom igrom i rezultatom 3:1 (24:26,25:13,25:22,25:15) pobijedile ekipu OK Marina Kaštela i osvojile naslov prvakinja Hrvatske. Bio je to samo nastavak jedne odlične sezone u kojoj su izabranice trenera Saše Ivaniševića u domaćem prvenstvu doživjele samo jedan poraz, i  to onaj u nedjelju u trećoj utakmici finala.


Jučerašnjim osvajanjem prvenstva od strane seniorki HAOK Mladost u Zagreb se nakon dugih 11 godina vratila dvostruka kruna, seniori i seniorke HAOK Mladost prvaci su Hrvatske za sezonu 2017/2018. Uz naslov prvaka i prvakinja, seniori su u ovoj sezoni osvajači Super kupa, a seniorke Kupa RH.

Iskrene čestitke igračicama, cijelom stručnom stožeru,upravi kluba te svima koji su svojim angažmanom doprinijeli osvajanju naslova prvakinja!

 

 

13. 4. 2018.
 
Sistematski pregledi sportaša
Sistematski pregledi sportaša
Izvješćujemo Vas da, osim u Poliklinici Zagreb (Borovje i Gajnice), sportaši u sustavu zagrebačkog sporta mogu ubuduće koristiti usluge Zdravstvene ustanove za medicinu rada i sporta Vaš pregled (Trpinjska 9, Zagreb, 01/5811-587 mail: info@vaspregled.hr). Cijena klupskog pregleda sportaša iznosi 40,00 kn po osobi.

Radno vrijeme:

ponedjeljak, srijeda 12:00-20:00
utorak, četvrtak, petak 7:30-15:30

Kontakt osoba za naručivanje za grupne (klupske) termine ili hitne pojedinačne slučajeve ako je nekome isteklo uvjerenje:

Fran Maurović (voditelj centra za sportsku medicinu)
Mob: 092 323 8233
Email: fran.maurovic@vaspregled.hr

Kontakt za RODITELJE (ako oni naručuju svoje dijete na sportski pregled):

Tel. : +385 1 5811 587
Fax : +385 1 5811 591
Email : info@vaspregled.hr

12. 4. 2018.
 
Održan drugi sastanak ZOS-a i njegovih partnera u EU projektu
Održan drugi sastanak ZOS-a i njegovih partnera u EU projektu
U subotu, 7. travnja, u Avignonu, Francuska, održan je drugi po redu transnacionalni sastanak svih sudionika uključenih u EU projekt Zagrebačkog odbojkaškog saveza sufinanciranog od strane Europske Unije, kroz program Erasmus + Sport, pod nazivom "New training Program: „Building solid and healthy FUNdamentals for volleyBALL in early age (6-9) group"".

U proteklih mjesec dana, od sastanka u Zagrebu,  partneri su imali za zadatak istražiti u svojim zemljama, ali i u ostatku svijeta, postojeće programe namjenjene  radu s djecom u dobi od 6 do 9 godina. Navedena saznanja međusobno su  podijelili i otvorili zanimljivu raspravu čiji bi ishod početkom rujna  trebao biti prijedlog radne verzije  programa rada s djecom za obje uzrasne kategorije.  Voditelj radne grupe zadužene za izradu programa za djecu 6-7 godina je Kineziološki fakultet u Zagrebu, a za djecu  8-9 godina Scuola di pallavolo Anderlini iz talijanskog grada Modena.

Formiranje grupa djece i rad s istima planiran je za početak nove školske godine, kad će se voditeljima grupa (trenerima) dati nacrti programa. Ono što je ovdje važno napomenuti je da rad na razvoju programu tu ne prestaje već će se na temelju povratnih informacija s terena isti mijenjati i usavršavati.

U projektu sudjeluju Zagrebački odbojkaški savez kao voditelj projekta te njegovi partneri: Kineziološki fakultet u Zagrebu, HAOK Mladost, OD Šempeter, Scuola di pallavolo Anderlini, VK Ekonom SPU Nitra i Avignon Volley Ball.

10. 4. 2018.
Gala - dodir pobjede
    zadnja promjena: 13. studenog 2018., 13,43
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se