Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Treći sastanak EU partnera
Treći sastanak EU partnera
U nedjelju , 24. travnja, u Modeni , Italija , održan je treći po redu transnacionalni sastanak svih sudionika uključenih u EU projekt Zagrebačkog odbojkaškog saveza sufinanciranog od strane Europske Unije, kroz program Erasmus + Sport, pod nazivom "New training Program: „Building solid and healthy FUNdamentals for volleyBALL in early age (6-9) group"".

Partneri su imali konstruktivan sastanak o svim temama vezanim uz Funball projekt. Predstavljene su sve aktivnosti i napredak u posljednjih šest mjeseci rada na projektu. Ivana Straža (HAOK Mladost) predstavila je završnu verziju istraživanja o postojećim  programima namjenjenim  radu s djecom u dobi od 6 do 9 godina. Ovo istraživanje je vrlo važno za daljnji tijek projekta jer će se saznanja dobivena ovim istraživanjem uvelike koristiti pri izradi programa rada, što je ujedno i sljedeći veliki zadatak projekta. Voditelji  radnih grupa, Tomislav Đurković (Kineziološki fakultet u Zagrebu)  zadužen za izradu programa za djecu 6-7 godina, i Simona Torricelli (Scuola di pallavolo Anderlini, Modena) zadužena  za izradu programa za djecu  8-9 godina,  predstavili su radne verzije programa rada.  Formiranje grupa djece i rad s istima planiran je za početak nove školske godine, kad će se voditeljima grupa (trenerima) dati nacrti programa. Ono što je ovdje važno napomenuti je da rad na razvoju programu tu ne prestaje već će se na temelju povratnih informacija s terena isti mijenjati i usavršavati. Tijekom sastanka svi sudionici imali su priliku pratiti svjetsku ligu nacija u odbojci koja se u to vrijeme održavala u gradu. Poseban gost projekta Funnball bio je gosp . Vladimir Janković koji se klubom Modena osvojio CEV Ligu prvaka prije 28 godine.

Sljedeći sastank je u Nitri, Slovačka u rujnu.


FOTOALBUM
6. 7. 2018.
Gala - male lopte
Započelo klupsko prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku
Ovog vikenda, 09. i 10.06.2018. započelo je klupsko prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku. U subotu su svoje utakmice odigrali juniori i juniorke, a u nedjelju mlađe kadetkinje. Prvo okupljanje održalo se na terenima odbojke na pijesku na Jarunu, dok će se već slijedećeg vikenda nastaviti na pješčanim terenima Vrapče i to u kategoriji kadeta i kadetkinja, te najmlađih kadeta i najmlađih kadetkinja. Sve rezultate možete pratiti na stranicama Zagrebačkog odbojkaškog saveza.
10. 6. 2018.
 
OŠ Malešnica i OŠ Augusta Cesarca najbolje sportske škole ZOS-a
OŠ Malešnica i OŠ Augusta Cesarca najbolje sportske škole ZOS-aDjevojčice OŠ Malešnica i dječaci OŠ Augusta Cesarca najbolje su sportske škole Zagrebačkog odbojkaškog saveza. Svoje odbojkaško znanje i sposobnosti pokazali su na prvenstvu sportskih škola odbojke koje se održalo ovog vikenda, 09. i 10.06.2018. godine na vanjskim odbojkaškim terenima kod Doma odbojke "Bojan Stranić". U ženskoj konkurenciji sudjelovao je 12 osnovnih škola dok ih je u muškoj konkurenciji nastupilo 10. Drugo mjesto pripalo je djevojčicama OŠ Ivana Filipovića i dječacima OŠ Mate Lovraka, dok su brončanu medalju osvojile djevojčice OŠ bana Josipa Jelačića i dječaci OŠ Gustava Krkleca.

REZULTATI - djevojčice
REZULTATI - dječaci 
10. 6. 2018.
 
„PLAVA VEČER“ ODBOJKAŠKOG KLUBA DINAMO
„PLAVA VEČER“ ODBOJKAŠKOG KLUBA DINAMO
Jučer 05. lipnja 2018. godine u dvorani Peščenica održana je „Plava večer“ zagrebačka odbojkaškog kluba Dinamo.  Na proslavi su sudjelovale igračice kluba, predstavnici Hrvatskog odbojkaškog saveza, sportski suradnici kluba, predstavnici sponzora, roditelji i prijatelji igračica.

Odbojkaški klub Dinamo u tri godine postojanja, danas broji oko 520 igračica u dobi od 6-28 godina, ima 26 ekipa u službenim natjecanjima na prvenstvu grada, regije i države, koje trenira 12 licenciranih mladih stručnjaka.

Na proslavi OK Dinamo dodijeljena su priznanja za prvu zlatnu medalju u MINI odbojci na gradskom prvenstvu, medalje seniorskoj ekipi za ulazak u Prvu ligu, izabrana je Fair play igračica, nagrađeni su i klubovi s kojima OK Dinamo ima partnerske odnose, četiri igračice ušle su u „Kuću slavnih“ i dobile nagradu „Legendarna lavica“, izabrana je igračica kluba u ovoj godini i Fair play igračica te su na kraju nagrađeni naj navijači kluba.

Medalje seniorkama OK Dinama za ulazak u Prvu ligu uručila je direktorica Hrvatskog odbojkaškog saveza Valentina Bifflin.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: www.hos-cvf.hr

 


FOTOALBUM
7. 6. 2018.
 
Djevojčice U13 OK Foresta osvojile Valpovo street Volleyball festival 2018
Djevojčice U13 OK Foresta osvojile Valpovo street Volleyball festival 2018 Selekcija nadarenih odbojkašica OK Foresta do 13 godina ponovno je bila najuspješnija na jednom od natjecanja u maloj odbojci.

Prvo mjesto na Festivalu odbojke u Valpovu je veliki uspjeh, tim veći jer je ostvaren u konkurenciji od 24 klupske selekcije iz cijele Hrvatske.

 "Ovo je poticaj svim našim članicama i trenericama za još uspješniji nastavak treniranja i igranja odbojke u idućoj sezoni" - poručili su iz kluba

 

 

5. 6. 2018.
 
Trofej Zagreba 2018
Trofej Zagreba 2018
Proteklog vikenda, od 1. do 3. lipnja, u organizaciji Zagrebačkog odbojkaškog saveza u sportskim dvoranama Dom odbojke Bojan Starnić i SŠD Trnsko, održan je tradicionalni međunarodni turnir gradskih kadetskih selekcija Trofej Zagreba 2018. Na turniru je sudjelovalo osam muških i jedanaest ženskih  selekcija. Grad Zagreb predstavljale su dvije muške, te ženska kadetska selekcija.

Kod djevojčica na 13. Trofeju Zagreba za kadetkinje najviše je ponovno pokazala ekipa Beograda, koja je zauzela prvo mjesto pobjedivši u finalu selekciju Zagreba. Ekipa Ancone završila je na trećem mjestu pobjedivši ekipu Ljubljane.

U muškom dijelu turnira u finalu su se susrele selekcije Beograda i Domaljevca, te su gosti iz Beograda pobjedom 3:0 obranili zlato i upisali se kao najbolji  na 17. izdanju Trofeja Zagreba za kadete. U borbi za treće mjesto Žužemberk je nadjačao selekciju Zagreba.

Za najbolje pojedince turnira proglašene su sljedeće igračice i igrači:

Najbolji organizator igre: Sanja Pejčić (Beograd) i Nikola Micić (Beograd)
Najbolji napadač: Mia Bilušić (Zagreb) i Aleksa Mandić (Beograd)
Najbolji igrač: Milica Milunović (Beograd) i Ognjen Niketić (Beograd)

Konačan poredak KADETKINJE:

1. Beograd
2. Zagreb
3. Ancona
4. Ljubljana
5. Srbija U15
6. Dubrovnik
7. Livno
8. Velika Gorica
9. Zagrebačka županija
10. Hrvatska U15
11. Čapljina

Konačan poredak KADETI:

1. Beograd
2. Domaljevac
3. Žužemberk
4. Zagreb
5. Sisak
6. Primorsko-goranska županija
7. Zagreb 04'
8. Velika Gorica


FOTOALBUM
4. 6. 2018.
 
17. IZDANJE MEĐUNARODNOG TURNIRA TROFEJ ZAGREBA 2018
17. IZDANJE MEĐUNARODNOG TURNIRA TROFEJ ZAGREBA 2018
Pred nama je još jedno izdanje tradicionalnog međunarodnog turnira namjenjenog kadetskim selekcijama Trofej Zagreba 2018.

U Domu odbojke Bojan Stranić i SŠD Trnsko, od 1. do 3. lipnja 2018., kadeti i kadetkinje iz Hrvatske, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine odmjeriti će svoje snage na terenu i boriti se za titulu najboljih u regiji.

U ženskom dijelu turnira nastupaju gradske selekcije Ancone, Beograda, Dubrovnika, Čapljine, Hrvatske U15, Livna, Ljubljane, Srbije U15, Velike Gorice, Zagreba i Zagrebačke županije.
Kod kadeta očekuje se borba između gradskih selekcija Beograda, Domaljevca, Primorsko-goranske županije, Siska, Velike Gorice, Zagreba 01' i Zagreba 04'.

Dođite na Savu i u Trnsko dati podršku našim mladim odbojkašima i odbojkašicama!

Raspored utakmica kadeta pogledajte ovdje.
Raspored utakmica kadetkinja pogledajte ovdje.

31. 5. 2018.
Gala - dodir pobjede
    zadnja promjena: 13. studenog 2018., 13,43
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se