Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
2. memorijalni turnir „Antun Azenić Deda“ pripao OK Olimpik
2. memorijalni turnir „Antun Azenić Deda“ pripao OK Olimpik
Drugi po redu memorijalni turnir u spomen tvorcu velikogoričke odbojke Antunu Azeniću Dedi i ove godine okupio je veliki broj odbojkašica u kategoriji mlađe kadetkinje. U konkurenciji osam ekipa iz Zagreba i Zagrebačke županije kao i prošle godine najboljim odbojkašicama su se pokazale igračice OK Olimpik iz Zagreba koje su u finalnoj utakmici svladale svoje gradske rivalke iz OK Dinamo. U borbi za 3. mjesto igračice OK Foresta su pak bile bolje od Mladostašica.

Medalje i pehari, puno smijeha, ljubavi i emocije  te tek tu i tamo poneka ljutnja pogrešnim dodavanjem ili smečiranjem, više od 150 odbojkašica i pune tribine..sve je to donio 2. odbojkaški memorijalni  turnir „Antun Azenić Deda“.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: HOK Gorica


FOTOALBUM
23. 1. 2018.
Gala - dodir pobjede
Obavijest o Javnom natječaju za stipendije Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu
Obavještavamo vas kako je Središnji državni ured za šport - Nacionalna zaklada za potporu učeničkom i studentskom standardu objavila Javni natječaj za dodjelu studentskih stipendija zaklade za akademsku godinu 2017./2018. za dodjelu najmanje 400 studentskih stipendija (sukladno osiguranim sredstvima u Državnom proračunu) za akademsku godinu 2017./2018. Za dodjelu studentskih stipendija mogu se natjecati i redoviti studenti – aktivni kategorizirani športaši.

Više informacija o Javnom natječaju možete pronaći na sljedećoj poveznici.

Priopćenje - Javni natječaj NZPUSS-a

Izvor: hos-cvf.hr

17. 1. 2018.
 
Juniorsko zlato ostaje na Savi
Juniorsko zlato ostaje na Savi
SREBRO OPET U RUKAMA JUNIORA OK CROATIA

Proteklog vikenda Osijek je ugostio ponajbolje juniore i juniorke Hrvatske. Osam klubova u ženskoj i sedam u muškoj kategoriji borilo se za primat najboljih. Zagrebačka Mladost dokazala je kontinuitet u radu te, kao i prošle godine, u obje kategorije osvojila zlatna odličja. Juniori OK Croatia također su ponovili prošlogodišnji uspjeh i osvojili srebro na PH za juniore.

Najbolje juniorke :
Lara Štimac (HAOK Mladost) – najbolja tehničarka
Iva Pažin (HAOK Mladost) – najbolja napadačica
Katarina Pavičić (HAOK Mladost) – najbolja primačica
Božana Butigan (HAOK Mladost) – najbolja srednja blokerica
Izabela Štimac (HAOK Mladost) – najbolji libero

Najbolji juniori:
Tino Hanžić (HAOK Mladost) – najbolji igrač
Gabrijel Ivančić (OK Croatia) – najbolji tehničar
Patrick Jelić-Periša (OK Croatia) – najbolji napadač
Filip Marinić (OK Croatia) – najbolji primač
Tomislav Mitrašinović ( HAOK Mladost) – najbolji srednji bloker
Patrik Anić ( HAOK Mladost) – najbolji libero

 

 


FOTOALBUM
15. 1. 2018.
 
Juniorke i juniori HAOK Mladost kreću u obranu naslova
Juniorke i juniori HAOK Mladost kreću u obranu naslova
MEDALJA SE OČEKUJE I OD JUNIORA OK CROATIA

U Osijeku će se od 12. do 14. siječnja 2018. godine održati Državno prvenstvo za juniorke i juniore. Na turniru će nastupiti osam ženskih i sedam muških ekipa. 

Od ženskih ekipa u Osijeku će igrati: OK Đakovo, HAOK Mladost, HAOK Rijeka CO, OK Zadar, OK Umag, OK Kitro Varaždin, ŽOK Dubrovnik i ŽOK Osijek. Od muških momčadi na turniru će nastupiti: OK Zadar, HAOK Mladost, OK Rovinj, OK Sisak, OK Croatia, OK Mladost Ribola Kaštela i MOK Mursa-Osijek.

Raspored utakmica možete pronaći na stranici Hrvatskog odbojkaškog saveza natjecanja.hos-cvf.hr. . Sve informacije, slike, videozapise i intervjue možete pratiti na facebook profilu Odbojkaškog saveza Osječko-baranjske županije (OSOBŽ) www.facebook.com/pg/OSOBŽ-267886833524.

Molimo Vas da prilikom objavljivanja slika i video zapisa s ovog natjecanja koristite hashtag #juniorskoOS .

Izvor: www.hos-cf.hr

10. 1. 2018.
 
POZIV ZA UPIS U PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POSLOVE TRENERA/ICE ODBOJKE
POZIV ZA UPIS U PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POSLOVE TRENERA/ICE ODBOJKE
Zagrebački odbojkaški savez u zajedništvu i suorganizaciji sa Sportskim učilištem – ustanovom za obrazovanje odraslih organizira provedbu Programa osposobljavanja za poslove trenera/ice odbojke. 

Po završetku programa osposobljavanja svaki polaznik dobiva uvjerenje (javni dokument) o osposobljavanju za poslove trenera/ice odbojke koje se upisuje u e-radnu knjižicu te time stječe dodatno zvanje trenera/ice odbojke.

 

Poziv za upis 

Prijavnica-upisnica

10. 1. 2018.
 
1.PRVENSTVO HRVATSKE U ODBOJCI NA SNIJEGU 2018.
1.PRVENSTVO HRVATSKE U ODBOJCI NA SNIJEGU 2018.
Era sport u suradnji s Hrvatskim odbojkaškim savezom organizira 1. Prvenstvo Hrvatske u odbojci na snijegu 2018. godine na Platku.

Natjecanje se održava i igra sukladno 2017. CEV Snow Volleyball pravilima igre. Na natjecanju mogu nastupiti šest ženskih i šest muških ekipa. Za prva tri mjesta u obje kategorije osigurani su pehari i medalje, a prvoplasirana ženska i muška ekipa stječu pravo nastupa na prvom Europskom prvenstvu u odbojci na snijegu koje će se održati u Wagrain-Kleinarlu i Flachau (Austrija) u periodu 23.- 25. 03. 2018. godine uz plaćene sve troškove nastupa (put, smještaj, kotizacija).

Pravo nastupa imaju isključivo igrači/igračice (državljani Republike Hrvatske) čija imena budu navedena na entry listi turnira koja će biti ažurirana i dostupna za pregled na službenoj Facebook stanici turnira sve do dana početka natjecanja.

Prijavnica za turnir
Bilten

Izvor.www.hos-cf.hr

 

8. 1. 2018.
 
Zlato za hrvatsku U16 reprezentaciju na MEVZA turniru u Mađarskoj
Zlato za hrvatsku U16 reprezentaciju na MEVZA turniru u MađarskojHrvatska ženska U16 reprezentacija u finalu MEVZA turnira u Mađarskoj rezultatom 3:1 (25:19, 25:19, 23:25, 25:19) pobijedila je reprezentaciju Češke i time se nakon dugo vremena okitila zlatom na ovom natjecanju mlađih dobnih kategorija. Sjajan je to uvod u predstojeće kvalifikacije za U17 Europsko prvenstvo. Naime, od 4. do 6. siječnja naše mlade nade sudjeluju na kvalifikacijskom turniru u Italiji. Nalaze se u skupini B zajedno s reprezentacijama Italije, Poljske i Austrije. Važnu ulogu u ostvarivanju ovog rezultata imale su Mladostašice Karla Antunović, Mia Bilušić, Mirta Freund i Lea Ucović.
2. 1. 2018.
Gala - male lopte
1 4 5 6 7 8 45
    zadnja promjena: 21. lipnja 2018., 12,52
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se