Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Turnir 5 gradova
Turnir 5 gradovaGrad Zagreb je, od 27.-30.6.2013. godine, domaćin Turnira 5 gradova, 18. po redu godišnjeg susreta mladih sportaša iz srednjeeuropskih metropola Beča, Bratislave, Budimpešte, Ljubljane i, od 2008. godine, Zagreba. Sportaši mlađi od 17 godina natječu se u šest sportova: atletici (djevojke i dječaci), košarci (djevojke), nogometu (dječaci), odbojci (djevojke), stolnom tenisu (djevojke i dječaci) i rukometu (dječaci).

Odbojkaški dio natjecanja održati će se u dvorani Osnovne škole Mate Lovraka - Zagreb, Aleja Blaža Jurišića 13. Raspored utakmica možete vidjeti ovdje.

26. 6. 2013.
Gala - male lopte
Zagreb Volleyball Festival 2013
Zagreb Volleyball Festival 2013U sklopu tradicionalnog događanja "Dani Dubrave" uz potporu Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i branitelje, Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport, te Gradskih četvrti Gornja i Donja Dubrava, Odbojkaški klub "Foresta" organizirao je dana 15. i 16.6.2013. Zagreb Volleyball festival.

Prvog dana održan je "Minivolley Zagreb Open", otvoreno prvenstvo Grada Zagreba za djevojčice u tri uzrasne kategorije: supermini (do 9 godina), mini (do 11 godina) i male odbojke (do 13 godina). Na prvenstvu je sudjelovalo više od 400 najmlađih odbojkašica iz 33 odbojkaške ekipe.

Drugi dan održan je seniorski turnir "Trofej Foresta" na kojem su sudjelovale OK Foresta, OK Dubrava i OK Azena Velika Gorica.


FOTOALBUM
26. 6. 2013.
 
Humanitarni turnir u odbojci na pijesku Slaven 2013
Humanitarni turnir u odbojci na pijesku Slaven 2013Već četvrtu godinu za redom Odbojkaški klub Gorica organizira humanitarni turnir u odbojci na pijesku Slaven. Ovogodišnje izdanje turnira održat će se od 28. do 30. lipnja na terenu za odbojku na pijesku uz OŠ Eugena Kumičića u Velikoj Gorici. Ovogodišnji turnir organiziran je za mješovite parove, a igrat će se kupskim sustavom jednostruke ili dvostruke eliminacije ovisno o broju prijavljenih parova. Muško-ženske parove moguće je prijaviti do srijede, 26. lipnja u ponoć. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 150 kuna i u potpunosti ide u humanitarne svrhe, donirat će se Udruzi za rekreaciju, rehabilitaciju i edukaciju osoba s invaliditetom uz pomoć konja HIRON. Kako se prijaviti, pročitajte u nastavku.
24. 6. 2013.
 
10. obljetnica osvajanja kadetskog Europskog prvenstva
10. obljetnica osvajanja kadetskog Europskog prvenstvaHrvatska odbojkaška udruga poziva sve ljubitelje odbojke da u srijedu, 8. svibnja 2013. godine, u Domu odbojke "Bojan Stranić" sudjeluju na svečanosti Zlatne odbojke, osvajanja najsjajnijeg europskog odličja. Na svečanosti koja započinje u 20:00 sati, biti će prikazan dokumentarni film odbojkaškog trenera Nine Matjačića o osvajanju kadetskog Europskog prvenstva, a u znak zahvalnosti svim igračicama koje su sudjelovale u ovom sportskom uspjehu ispred Doma odbojke biti će otkrivena skulptura odbojkašice, rad hrvatskog branitelja Dražena Kuharovića.
7. 5. 2013.
 
Hodočašće sportaša Zagrebačke nadbiskupije
Odjel za pastoral sportaša Zagrebačke nadbiskupije poziva sve sportaše na hodočašće sportaša Zagrebačke nadbiskupije u Mariju Bistricu koje će se održati 6. svibnja 2013. godine u 16:30 sati.
19. 4. 2013.
 
Stručno predavanje "Radionica psihološke pripreme"
U četvrtak, 28.02.2013. godine u vremenu od 9:00-10:30 sati, u prostorijama tajništva Zagrebačkog športskog saveza (Vukovarska 284, objekt C/4. kat), Zagrebački športski savez organizira stručno predavanje na temu: Radionica psihološke pripreme - Pažnja i koncentracija u sportu II. Predavanje će održati Hrvatska asocijacija sportskih psihologa. Glavni cilj radionice je pomoći trenerima kako bi obnovili stara znanja, stekli nove spoznaje iz područja psihologije sporta i uvježbali konkretne tehnike koje mogu primjenjivati u samom radu sa sportašima. Radionice su osmišljene kao interaktivni prijenos praktičnih znanja i alata koje treneri mogu primjeniti u svojoj svakodnevnoj praksi. Radionica je predviđena samo za profesionalne sportske trenere kojima se plaća osigurava iz Programa javnih potreba u športu Grada Zagreba. Eventualni izostanak potrebno je pismeno opravdati.
21. 2. 2013.
 
Odbojkaški kamp Zagrebačkog odbojkaškog saveza na Silbi
Odbojkaški kamp Zagrebačkog odbojkaškog saveza na Silbi
Već jedanaestu godinu za redom, Zagrebački odbojkaški savez organizira ljetni odbojkaški kamp na Silbi.
Ove godine kamp se održava u vremenu od 15. - 22.06.2013. godine, a predviđen je za djevojčice i dječake rođene 1997. godine i mlađe.
LETAK - SILBA 2013
PRIJAVNICA
8. 2. 2013.
Gala - dodir pobjede
1 28 29 30 31 32 45
    zadnja promjena: 21. lipnja 2018., 12,52
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se