Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
7. međunarodni Božićni odbojkaški turnir

Ovog vikenda Zagrebački odbojkaški savez organizirao je 7. međunarodni Božićni turnir gradskih mlađe kadetskih selekcija. Na turniru je sudjelovalo 14 ženskih i 8 muških gradskih selekcija. U muškoj konkurenciji prva tri mjesta pripala su slovenskim selekcijama Maribora, Ljubljane i Žužemberka. Kod mlađih kadetkinja zlato su osvojile odbojkašice Istarske županije ostvarivši pobjedu protiv selekcije Sinja, dok su se zagrebačke odbojkašice izborile za brončanu medalju pobjedivši selekciju Ljubljane. Na turniru su proglašeni i najbolji pojedinci:

Najbolji organizator igre: Urban HAFNER (Maribor) i Tara UDERLE (Ljubljana)
Najbolji napadač: Jaro VEZJAK (Maribor) i Ivona JELINČIĆ (Sinj)
Najbolji igrač: Rok MOŽIĆ (Maribor) i Lara ANIČIĆ (Istarska županija)
Najbolji trener: Alen KRANJC (Maribor) i Mladen MILOŠEVIĆ (Istarska županija)

Sve rezultate i konačni poredak možete vidjeti ovdje, a fotografije sa turnira na facebook stranici Zagrebačkog odbojkaškog saveza.

27. 12. 2015.
Gala - male lopte
1/16 finala CEV Challenge Cup-a

Ženska ekipa HAOK Mladost nakon šest godina ponovo sudjeluje na velikom međunarodnom natjecanju, u europskom CEV Challenge Cup-u. Seniorke HAOK Mladost plasirale su se u 1/16 finala CEV Challenge Cup-a sa dvije pobjede 3:0 protiv mađarske ekipe TEVA Godollo.

Prošli tjedan, mladostašice su gostovale u Nantesu, kod jedne od najboljih francuskih ekipa koja je prošle sezone igrala Ligu prvakinja, a sastavljena je od 8 strankinja (po dvije Amerikanke, Brazilke i Belgijanke, te jedna Čehinja i Kanađanka) i 4 francuskinje. U svojoj ekipi ima čak 6 francuskih reprezentativki. U prvoj utakmici naše Mladostašice izgubile su rezultatom 3:0 pred više od 3300 gledatelja.

Uzvratna utakmica 1/16 finala CEV Challenge Cup-a između ženske ekipe HAOK Mladost i francuske ekipe Nantes VB odigrati će se u utorak, 15.12.2015. godine s početkom u 19:00 sati, u Domu odbojke “Bojan Stranić”.

Kako se rijetko događa da u Hrvatskoj gostuju tako atraktivni protivnici, pozivamo sve klubove i trenere da dovedu svoje odbojkašice i odbojkaše i podrže naše Mladostašice u nastojanju da nastave svoje natjecanje u Europi.  

14. 12. 2015.
 
Proglašenje sportaša Grada Zagreba

U četvrtak, 17.12.2015. godine s početkom u 18:00 sati na adventskoj pozornici na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, održati će se proglašenje sportaša Grada Zagreba za 2015. godinu. Tom prigodom biti će dodijeljene prigodne nagrade mladim sportašima, dok će u seniorskoj konkurenciji biti uručena Posebna priznanja i Trofej Sportskog saveza Grada Zagreba. Program će završiti proglašenjem najboljih sportaša našeg grada u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji.
14. 12. 2015.
 
Otvorene prijave za Europske sveučilišne igre Zagreb - Rijeka '16.
Otvorene prijave za Europske sveučilišne igre Zagreb - Rijeka '16.Od 1. prosinca otvorene su prijave za Europske sveučilišne igre Zagreb - Rijeka 2016. godine.
Ceremonija svečanog otvorenja održat će se 13. srpnja 2016. godine, a odbojkaška natjecanja održat će se u Zagrebu prema sljedećem rasporedu:
18. 7. - dvoranska odbojka (finalna utakimca 24. 7.);
19. 7. - odbojka na pijesku (finalna utakmica 24. 7.).
Pod motom "Najbolje lopte za najbolje studente!" potpisan je partnerski ugovor između Gale i Europskih sveučilišnih igara te će za natjecanja u odbojci i košarci Gala biti službena lopta natjecanja.
8. 12. 2015.
 
3. Memorijalni turnir "Zagrebački odbojkaški velikani"
3. Memorijalni turnir "Zagrebački odbojkaški velikani"
U vremenu od 18.-20.09.2015. godine, Hrvatski akademski odbojkaški klub "Mladost" organizira 3. Memorijalni turnir "Zagrebački odbojkaški velikani" na kojem sudjeluju muške ekipe OK Borac (BiH), UVC Holding Graz (AUT), OK Panvita Pomgrad (SLO) i HAOK Mladost. Turnir će se odigrati u Domu odbojke "Bojan Stranić" - Zagreb, Jarunska 5.

BILTEN
RASPORED I REZULTATI

18. 9. 2015.
 
Seminar za trenere mlađih dobnih kategorija i nižih liga

Trenerska komisija Hrvatskog odbojkaškog saveza organizira godišnji seminar za odbojkaške trenere mlađih dobnih kategorija i nižih državnih liga koji će se za trenere čiji se klubovi natječu u regiji Centar održati u subotu, 05.09.2015. godine u vremenu od 8:30-15:00 sati u Sisku, u sportskoj dvorani OŠ 22. lipnja, Franje Lovrića 27. Treneri koji će voditi ekipe prvih državnih liga, a žele biti licencirani i za mlađe dobne kategroije i niže državne lige, dužni su prisustvovati navedenom seminaru sukladno Pravilniku o licenciranju trenera, a kotizacija koja je plaćena za seminar prvoligaških trenera u Poreču, pokriva troškove i ovog seminara. Detaljne informacije možete vidjeti ovdje, a program seminara ovdje.
27. 8. 2015.
 
Godišnji seminar za trenere Prve hrvatske odbojkaške lige

U vremenu od 02.-03.07.2015. godine Hrvatski odbojkaški savez organizira godišnji trenerski seminar za trenere klubova Prve hrvatske odbojkaške lige koji će se održati u Poreču. Trenerski seminar za trenere mlađih dobnih kategorija i nižih liga će se održati po županijama u mjesecu rujnu. Više informacija o seminaru možete vidjeti ovdje.
18. 6. 2015.
Gala - male lopte
1 21 22 23 24 25 45
    zadnja promjena: 21. lipnja 2018., 12,52
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se