Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Uspješno održan prvi Festival odbojke u Valpovu
Uspješno održan prvi Festival odbojke u Valpovu
Događaj koji se dugo planirao konačno je i održan, dana 11. lipnja 2016. godine u gradu Valpovu u Osječko-baranjskoj županiji. Centar edukacije i sporta te grad Valpovo, uz podršku Hrvatskog odbojkaškog saveza i županije Osječko-baranjske, organizirali su festival odbojke, turnir u uličnoj odbojci za djevojčice i dječake od 7 do 13 godina. Turnir se odigravao u dvije kategorije i to u kategoriji „supermini“, za djecu od 7-10 godina, te „mini“, za djecu od 10-13 godina.

Na natjecanju je sudjelovalo više od 700 malih odbojkaša i odbojkašica iz Hrvatske i  tri susjedne zemlje (Bosna i Hercegovina, Srbija i Slovenija), te se može reći kako je ovo bio pravi međunarodni turnir,  jedan od većih sportskih događaja na ovom području Europe takvoga tipa. Prvi turnir u nizu, kako se organizator Centar edukacije i sporta nada, otvorio je gradonačelnik grada Valpova, gospodin Leon Žulj dok su samu ceremoniju otvorenja uveličale valpovačke mažoretkinje, te pjevački zbor MIR iz Belišća, koji je otpjevao himnu.

Na ukupno 19 terena, smještenih po cijelom korzu Valpova, odigrano je 210 utakmica između 86 ekipa. Uz fer i korektnu borbu i vatreno navijanje za favorite nakon cjelodnevnog druženja u Valpovu proglašeni su i pobjednici turnina:

Super mini odbojka:

 1. 1. mjesto – HAOK Dubrava Zagreb
 2. 2. mjesto – ŽOK Ferivi Višnjevac
 3. 3. mjesto – OK Medveščak Zagreb

Mini odbojka:

 1. 1. mjesto – OK Medveščak Zagreb
 2. 2. mjesto - OK Olimpik Gradiška
 3. 3. mjesto – OK Foresta Zagreb

Odbojkaši u mini kategoriji:

 1. 1. mjesto – MOK Mursa Osijek
 2. 2. mjesto – OK Daruvar 1
 3. 3. mjesto – MOK Željezničar

 Više pogledajte ovdje.

13. 6. 2016.
Gala - dodir pobjede
Trofej Zagreba 2016
Trofej Zagreba 2016
U vremenu od 10.-12.06.2016. godine Zagrebački odbojkaški savez organizira tradicionalni međunarodni turnir gradskih kadetskih selekcija Trofej Zagreba. U ženskoj kategoriji uz selekciju Zagreba sudjeluju selekcije Ancone, Beograda, Čapljine, Dubrovnika, Livna, Siska, Šempetera i Zagrebačke županije. U muškoj kategoriji sudjeluju selekcije Beograda, Domaljevca, Siska, Šempetera i Zagreba.

BILTEN
RASPORED I REZULTATI

9. 6. 2016.
 
Obavezni godišnji trenerski seminar za trenere 1.A i 1.B NOL u Zagrebu
Obavezni godišnji trenerski seminar za trenere 1.A i 1.B NOL u Zagrebu
Ovogodišnji trenerski seminar za trenere klubova Prve hrvatske odbojkaške lige održati će se u Zagrebu 18. lipnja 2016. godine, te je sukladno Pravilniku o licenciranju i rangiranju trenera u HOS-u obvezno sudjelovanje svih trenera 1.A i 1.B NOL.
Detaljan raspis seminara možete pogledati ovdje. 
Dodatnu informaciju možete pogledati ovdje.

 

Trenerski seminar za trenere mlađih dobnih kategorija i nižih liga će se održati u mjesecu rujnu, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

9. 6. 2016.
 
PRIJAVE ZA NACIONALNI KAMP HOS-a
PRIJAVE ZA NACIONALNI KAMP HOS-a                                2. NACIONALNI ODBOJKAŠKI KAMP U TOPUSKOM

Hrvatski odbojkaški savez drugu godinu za redom organizira Nacionalni kamp za perspektivne mlade odbojkaše i odbojkašice u Topuskom od 18. do 26.lipnja 2016.
To je izuzetna prilika mladim odbojkašima i odbojkašicama za dodatni rad i sportsko napredovanje tijekom ljeta s vrhunskim trenerima i izbornicima reprezentacija mlađih uzrasnih kategorija pod okriljem Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Stručno vodstvo
U radu s mladima posebna pozornost data je odabiru stručnog trenerskog kadra.
Mlađe kadetkinje, djevojčice, godište 2001. i mlađe te kadetkinje, djevojčice godište 1999. i mlađe trenirat će izbornik Marko Crnković i trener Mario Bašelović.
S mlađim kadetima, dječaci godište 2001. i mlađima te kadetima, dječacima 1999. i mlađima radit će izbornik Zvonimir Bogdanović.
U radu će im pomagati i drugi vrhunski treneri te naši poznati igrači i igračice.   

Cijena
Cijena kampa je 1.960,00 kn po polazniku odnosno polaznici. Uključuje smještaj, prehranu, stručni rad te svu potrebitu brigu i pažnju u što je uključena i medicinska skrb.

Detaljne informacije možete pogledati ovdje.
Prijavnicu za kamp možete preuzeti ovdje.                                                                                                   

6. 6. 2016.
 
Kadeti i kadetkinje HAOK Mladost državni prvaci
Kadeti i kadetkinje HAOK Mladost državni prvaci
DUPLA KRUNA ZA KLUB SA SAVE!

Prvenstvom Hrvatske za kadete i kadetkinje, koje se održalo ovog vikenda u Rovinju, završena je natjecateljska sezona 2015/2016.

U tri natjecateljska dana kadetkinje su odigrale ukupno 60 utakmica, a najbolje su i ove sezone bile mlade igračice HAOK Mladost, koje su u finalu ponovno kao i sezonu prije pobijedile ekipu ŽOK Osijek 06, i to rezultatom 3:1 (20:25, 25:23, 26:24, 25:16).

Kod kadeta uvjerljivo najbolji  bili su kadeti HAOK Mladosti, koji su cijelo prvenstvo odigrali bez izgubljenog seta. U finalnoj utakmici protiv igrača OK Mladost Marina Kaštela  ponovili su rezultat iz skupine, te slavili rezultatom 3:0 ( 25:12, 25:21, 25:16).
Zoran Prodanović i Arduino Popović, dopredsjednici HOS-a u društvu Zvonimira Bogdanovića, izbornika muške kadetske reprezentacije, Marka Crnkovića, izbornika ženske kadetske reprezentacije i Marina Ivanića, izbornika muške juniorske reprezentacije podijelili su pehare, medalje i pojedinačne nagrade

Najbolja igračica: Katarina Pavičić, ŽOK Osijek 06
Najbolja dizačica: Lara Štimac, HAOK Mladost
Najbolja pucačica: Natalija Tomić, HAOK Rijeka C.O.
Najbolja blokerica: Tea Kačić Bartulović, HAOK Mladost
Najbolja primačica: Lea Deak, HAOK Mladost

Najbolji libero: Sara Bertok, ŽOK Osijek 06

Najbolji igrač: Tino Hanžić, HAOK Mladost
Najbolji dizač: Gabrijel Ivančić, HAOK Mladost
Najbolji pucač: Ivan Cikojević, OK Mladost Marina Kaštela
Najbolji bloker: Tomislav Mitrašinović, HAOK Mladost
Najbolji primač: Patrik Anić, HAOK Mladost

Najbolji libero: Marijan Radoš, HAOK Mladost

Sve rezultate i konačni poredak za kadekinje pogledajte ovdje, a za kadete ovdje.

Više pogledajte ovdje.

6. 6. 2016.
 
Upisi učenika u I. razred srednjih škola za sportaše 2016/17

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta donijelo je Odluku o upisu učenika u I. razred srednje škole u školskoj godini 2016./2017. Učenici se prijavljuju i upisuju u I. razred srednje škole elektroničkim načinom putem mrežne stranice Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole NISpuSŠ https://www.upisi.hr, a na temelju natječaja za upis koji raspisuju i objavljuju škole. Postupak prijave učenika koji se upisuju u odjele za sportaše je slijedeći:

02.-05.06.2016. - kandidati koji se upisuju u razredne odjele za sportaše iskazuju interes za upis u razredne odjele za sportaše u NISpuSŠ-u (obavezno naznačiti sport),
06.06.2016. - Uprava za sport Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta šalje nerangirane liste kandidata po sportovima i šalje ih nacionalnim sportskim savezima u svrhu izrade rang-lista po sportovima
07.-10.06.2016. - Nacionalni sportski savezi izrađuju preliminarne rang-liste prijavljenih kandidata prema kriterijima sportske uspješnosti,
13.06.2016. - Nacionalni sportski savezi službeno objavljuju preliminarne rang-liste na naslovnicama svojih mrežnih stranica kako bi kandidati mogli upozoriti na moguće pogreške prije objavljivanja konačne rang-liste,
13.-17.06.2016. - Prigovor kandidata na pogreške (pogrešno upisani podaci, neupisani podaci...). Nacionalni sportski savezi ispravljaju rang-liste,
20.06.2016. - Nacionalni sportski savezi službeno objavljuju konačne rang-liste na naslovnici svojih mrežnih stranica te ih dostavljaju Ministarstvu (Upravi za sport),
20.-24.06. 2016. - Unos zaprimljenih rang-lista u NISpuSŠ te dodjeljivanje bodova kandidatima na temelju algoritma.
30. 5. 2016.
 
OK Gorica prvi put organizirala završnica Prvenstva Regije Centar za kadete
OK Gorica prvi put organizirala završnica Prvenstva Regije Centar za kadete
U Velikoj Gorici u odličnoj tehničkoj organizaciji OK Gorice završilo je Prvenstvo Regije Centar za kadete na kojem su sudjelovale četiri ekipe. Najviše uspjeha imali su kadeti HAOK Mladost sa sve tri pobjede i osvojenim prvim mjestom, drugoplasirana je OK Croatia, trećeplasirani OK Sisak, a domaćin OK Gorica zauzeo je  četvrto mjesto.

Domaćinu natjecanja idu sve pohvale za organizaciju koja je bila na najvišem mogućem nivou. U ovoj sezoni aktivno su krenuli u rad s mlađim dobnim kategorijama, te se prvi rezultati već vide. 

Pehare, medalje i odličja dodjelili su dopredsjednik HOS-a Željko Jurčević, predstavnik grada Velike Gorice Darko Čopić, predsjednik OK Gorice Ivan Šulc te predstavnik Gala-e Luka Humski.

    Najbolji pojedinci natjecanja:

 1. Najbolji igrač – Tino Hanžić – HAOK Mladost
 2. Najbolji napadač – Filip Marinić – OK Croatia
 3. Najbolji npadač – Gabrijel Ivančić – HAOK Mladost
 4. Najbolji obrambeni igrač – Leonardo Velić – OK Sisak

Više pogledajte ovdje.

25. 5. 2016.
Gala - male lopte
1 18 19 20 21 22 45
    zadnja promjena: 21. lipnja 2018., 12,52
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se