Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
POZIV ZA UPIS U PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POSLOVE TRENERA/ICE ODBOJKE
POZIV ZA UPIS U PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POSLOVE TRENERA/ICE ODBOJKE
Sportsko učilište – ustanova za obrazovanje odraslih temeljem odluke Upravnog vijeća od 9. siječnja 2017. raspisuje  POZIV ZA UPIS U PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA ZA POSLOVE TRENERA/ICE ODBOJKE  

Sportsko učilište u suradnji i za potrebe Zagrebačkog odbojkaškog saveza organizira provedbu Programa osposobljavanja za poslove trenera/ice odbojke.  Prijemni ispit održat će se 2. veljače 2017. (četvrtak) s početkom u 17 sati u sportskoj dvorani Učiteljskog fakulteta u Zagrebu, Savska cesta 77, Zagreb.  Upis u program održat će se 2. veljače 2017. (četvrtak) od 17:30 do 19 sati u prostorijama Učiteljskog fakulteta u Zagrebu, Savska cesta 77, Zagreb.

Popunjenu prijavnicu – upisnicu treba poslati do 25. siječnja 2017. e-mailom na adresu sport.uciliste@gmail.com.

Detaljni raspis poziva pogledajte ovdje.

Prijavnicu – upisnicu možete preuzeti ovdje.

11. 1. 2017.
Gala - male lopte
Otvorene prijave za međunarodni turnir u Maloj odbojci „Kup Savinjske doline“
Otvorene prijave za međunarodni turnir u Maloj odbojci „Kup Savinjske doline“
Odbojkaški klub Aliansa i Odbojkaški klub SIP Šempeter organiziraju treći po redu turnir u maloj odbojci za dječake i djevojčice rođene 2004. i mlađe.

Na prošlogodišnjem turniru sudjelovalo je 60 ekipa iz Hrvatske, Srbije i Slovenije, natjecalo se više od 650 djece te je odigrano više od 100 utakmica.

Detalje o turniru možete pronaći ovdje.

Pravila možete pogledati ovdje.

9. 1. 2017.
 
Juniorke izborile 2. krug kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo
Juniorke izborile 2. krug kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo
Proteklog vikenda muška i ženska juniorska reprezentacija nastupale su u 1. krugu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Juniorke su igrale u Latviji u skupini A  te su nakon 1. kruga kvalifikacija kao druga najbolje plasirana reprezentacija izborile prolaz u drugi krug kvalifikacija koji će se igrati od 18. do 21 svibnja 2017.

Početak kvalifikacija juniorke su otvorile porazom u susretu s reprezentacijom Njemačke i to rezultatom 3:0. U sljedeća dva susreta, protiv reprezentacija Latvije i Danske, juniorke su igrale puno stabilnije i na višem nivou od suparnica te su u obje utakmice upisale uvjerljive pobjede od 3:0.

Predvođene kapetanicom Emom Strunjak (HAOK Mladost) za juniorsku reprezentaciju nastupale su Katarina Luketić (HAOK Mladost), Lea Cvetnić (OK Marina Kaštela), Bruna Ana Vranković (Sudtirol Bolzano), Katarina Pavičić (ŽOK Osijek), Zrinka Lada (HAOK Mladost), Astrid Popić (HAOK Rijeka), Božana Butigan (HAOK Mladost), Klara Perić (Pomi Casalmaggiore), Ivona Josipović (HAOK Mladost), Amanda Gaši (HAOK Mladost) i Ana Matić (HAOK Mladost).

U isto vrijeme juniori su na domaćem terenu, u Kaštel Starom, svoj prolaz na Svjetsko prvenstvo tražili u skupini B protiv reprezentacija Belgije, Latvije i Turske. Izabranici izbornika Marina Ivanića u sva tri susreta ubilježili su poraze te nisu uspijeli izboriti drugi krug kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Za mušku juniorsku reprezentaciju nastupali su: Petar Đirlić (OK Mladost Ribola Kaštela), Petar Višić (OK Mladost Ribola Kaštela), Bernard Bakonji (HAOK Mladost), Marin Tomić (OK Mladost Ribola Kaštela) , Dominik Brčić (HAOK Mladost), Tomislav Mitrašinović (HAOK Mladost), Stipe Perić (OK Mladost Ribola Kaštela), Marko Sabljić (OK Mladost Ribola Kaštela), Tino Hanžić (HAOK Mladost), Stanko Stanković (MOK Mursa Osijek), Joško Melvan (OK Mladost Ribola Kaštela), Mislav Lučić (OK Zadar).

9. 1. 2017.
 
HAOK Mladost i OK Marina Kaštela osvajači Kupa Hrvatske
HAOK Mladost i OK Marina Kaštela osvajači Kupa Hrvatske
MLADOSTAŠI PONOVNO NAJBOLJI U KUPU HRVATSKE

Jučer je u Kaštelima pred više od 1000 gledatelja odigrano finale Kupa Hrvatske za seniore i seniorke. U napetom odbojkaškom popodnevu i nakon žestoke borbe seniorke iz OK Marine Kaštele i seniori iz HAOK Mladosti postali su prvaci.

Prva finalna utakmica između OK Mladosti Ribola Kaštela i HAOK Mladosti bila je dinamična, puna preokreta i dostojna finala Kupa. HAOK Mladost bez poteškoća osvaja prva dva seta no poneseni navijanjem s prepunih tribina Kaštelani se vraćaju i osvajaju treći set. U četvrtom setu nastavljaju s odličnom igrom te izjednačavaju na 2:2 u setovima i uvode utakmicu u neizvjesnu i napetu završnicu. U petom se setu igra poen za poenom s prednošću HAOK Mladosti koji u konačnici i osvajaju Kup.

Finalna utakmica u ženskoj konkurenciji igrala se između OK Marine Kaštele i ŽOK Osijeka. Kaštelanke odlučno otvaraju utakmicu i dolaze do pobjede od 25:15 u setu. U drugom setu ŽOK Osijek se vraća i izjednačava na 1:1. Međutim, Kaštelanke u preostala dva seta pojačavaju tempu te osvajaju Kup s rezultatom 3:1 u setovima.

Napeto finale s tribina je pratio i predsjednik Hrvatskog odbojkaškog saveza Zdeslav Barač koji je pobjednicima uz srdačne čestitke podijelio medalje i pehare.

Izvor:www.hou.hr

2. 1. 2017.
 
Zimski prijelazni rok za sezonu 2016/2017
Zimski prijelazni rok za sezonu 2016/2017

Temeljem odredbe članka 20. Registracijskog pravilnika Upravni odbor HOS-a donio je  sljedeću

 

O D L U K U

 

  1. 1. Utvrđuje se zimski prijelazni rok za natjecateljsku sezonu 2016/2017 u vremenu od 00,01 sati 09. siječnja 2017. do 24,00 sati 13. siječnja 2017.

 

  1. 2. Igrači-ice koji ostvare prijelaz u novi klub tijekom prijelaznog roka iz točke 1. ove Odluke stječu pravo nastupa odmah nakon pravomoćnosti Rješenja o registraciji.

 

2. 1. 2017.
 
Marija Anzulović dobitnica godišnje nagrade ˝Franjo Bučar˝
Marija Anzulović dobitnica godišnje nagrade ˝Franjo Bučar˝Marija Anzulović, poznata odbojkašica i trenerica mladih odbojkaških nada, jedna je od dvanaestero dobitnika državne nagrade za sport ˝Franjo Bučar˝. Iznimno je to postignuće za Anzulović osobno ali i za cijeli odbojkaški svijet. Nagrada Franjo Bučar najviše je priznanje koje Republika Hrvatska dodjeljuje za iznimna postignuća i doprinos od osobitog značenja za razvoj sporta. Dobitnik nagrade osim posebne diplome i novčane nagrade, dobiva i medalju s likom Franje Bučara kojeg se često naziva ocem hrvatskog olimpizma te je jedan od najznačajnijih ljudi u povijesti hrvatskog sporta.

Svečana dodjela nagrada za 2016. godinu održat će se 16. siječnja 2017. godine u velikoj dvorani Ministarstva znanosti i obrazovanja.

20. 12. 2016.
 
10. rođendan najmasovnijeg kluba u regiji
10. rođendan najmasovnijeg kluba u regijiNa današnji se dan obilježava 10. jubilarni rođendan Odbojkaškog kluba Olimpik iz Zagreba kojeg su 2006. godine osnovali entuzijasti i istinski zaljubljenici u odbojku. Polako ali sigurno do današnjeg dana OK Olimpik je postao jedan od najuspješnijih zagrebačkih klubova kako u natjecateljskom tako i organizacijskom smislu.

Sretan 10. rođendan Odbojkaškom klubu Olimpiku i svim njegovim članovima i navijačima!

11. 12. 2016.
Gala - male lopte
1 15 16 17 18 19 45
    zadnja promjena: 21. lipnja 2018., 12,52
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) za poboljšanu funkcionalnost stranica te za povezivanje stranica s Facebookom. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se