Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
NOVOSTI  
 
Upravni odbor HOS-a imenovao nove izbornike nacionalnih selekcija
Upravni odbor HOS-a imenovao nove izbornike nacionalnih selekcija
Članovi Upravnog odbora Hrvatskog odbojkaškog saveza  jednoglasno su imenovali koordinatore za sve ženske i muške selekcije i  imenovali nove izbornike za mušku seniorsku te juniorsku i kadetsku žensku odbojkašku reprezentaciju.

Tako je za koordinatora ženskih reprezentativnih selekcija imenovan Mladen Pleše, a za koordinatora muških reprezentativnih selekcija Željko Jurčević. Igor Šimunčić razriješen je dužnosti izbornika muške seniorske reprezentacije te je na to mjesto imenovan Ivan Rančić. Marija Anzulović razriješena je dužnosti izbornice ženske juniorske reprezentacije, a Marko Crnković izbornika ženske kadetske reprezentacije.

Na mjesto izbornika ženske juniorske i kadetske reprezentacije na prijedlog Miroslava Aksentijevića, izbornika ženske seniorske reprezentacije i time šefa struke, imenovan je Igor Lovrinov.

Izvor: www.hou.hr

20. 3. 2017.
Pizzeria Olimpik
izrada i održavanje: Luka Humski   zadnja promjena: 26. travnja 2018., 14,32
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao prilagođeni sadržaj te su oni nužni za ispravan rad. Više informacija možete saznati ovdje. Slažem se